sunnuntai 30. elokuuta 2015

Synttäreitten viettoa ja Palojoki

Hulina viikonloppu takana päin ja koluun huomenna! Plääh, taas on neljä tuntia ruotsia, eikä oikein ole motivaatiota. Ehkä sitä löytyy enemmän hyvin nukutun yön jäljiltä :)
Perjantaina me juhlimme Roopen kanssa synttäreitäni. Oikeasti täytän vasta 2.9. eli ensiviikon torstaina, mutta Roope joutuu lähtemään Savonlinnaan jo maanantaina. Päätimme siis juhlistaa niitä etukäteen :) Täytän jo 21! Aaa mikä vanhus! Kohta saan huristella pitkin kyliä rollaattorilla posket iloisesti lepattaen :D Voi että, niitä aikoja odotellessa!

Synttäreitteni kunniaksi kävimme syömässä shushia kiinalaisessa, katsomassa ihana uusi Disney leffa Inside Out elokuvissa ja vietimme viimeistä ihanaa viikonloppua yhdessä ennen Roopen virallista muuttoa. Sain synttärilahjaksi aivan ihanan korun! <3 Sain Roopelta joskus pari vuotta sitten ihanan sydänkorun valmistujaislahjaksi, mutta hukkasin sen harmikseni kesän alussa :( Nyt on sitten ihana uusi koru sen tilalla!

 Tää oli aivan ihana elokuva <3


Oli aivan pakko hakea frabbe mukaan leffaan ;))

Kaulakoru jonka sain :) <3


Palojoella oli niin sanotusti todella onnistunut viikonloppu. Menimme lauantaina Piituksen ja siskojeni kanssa loikkimaan ensimmäistä kertaa siis Kv mutkaa. Ensimmäisen kierroksen Piitus veti kymmenellä virheellä :D Raasu oli aivan hukassa eikä hyppyfiilistä löytynyt yhtään. Oli harmillista kun Piitus ei yrittänyt yhtään, vaan keskittyminen meni ympäristön ja äänien ihmettelyyn. Toiselle kierrokselle minulla ei ollut hirmuisesti tavoitteita, vaikka lämmittelyssä olikin sujunut jo paremmin. Toivoin vain ettei herra menisi helpoimpien pystyesteiden läpi tykinkuulana ihan niin tehokkaasti kun ensimmäisellä kierroksella :D No sepäs päättikin yllättää minut täysin, ja kurvasi radan vain yhdellä virheellä! Virhe tuli pitkästä (ehkä tuplakryssä?) mustasta esteestä joka olikin todella pitkä. Radan suoritti puhtaasti kaksi kania, ja Piitus nopeana sijoittukin sitten kolmanneksi :) En olisi paremmin voinut toivoa ensimmäisten kv kisojen menevän!

(c) Minea P.


Näyttelyiden ja hyppyluokkien välissä oli aikaa tutkia maisemia ja nuuskutella hajuja. 


Sunnuntaina vuorossa olikin sitten näyttelyt ja viimeinen helppo suora. Piitus meni radan puhtaasti molemmilla kierroksilla ja sijoittui toiseksi. Ohjastin myös ystäväni Vincent kanin, ja sekin hyppäsi todella hienosti! Toinen kierros meni yhdellä virheellä ja toinen puhtaasti. Vinski sai nyt siis ensimmäisen klassauksensa.
Eetun ja Piituksen näyttelyt sujuivat myös hienosti. Eetu sai 93,5 pistettä ja kunniapalkinnoksi ruokakupin. Hassua että siinä oli marsun kuvia :D Piitus yllätti minut täysin näyttelyissäkin ja kalasti huimat 95,5 pistettä! Se voitti avoimet urokset, sai kunniapalkinnon "Somin soopeli" ja tuli kaikista kaneista toiseksi, eli oli Bis 2. Molempia pojuja kehuttiin loistavasta yleiskunnosta ja lihaksista. On kyllä kiva saada positiivista palautetta omista lemmikeistä.(c) Minea P.

Mukaan viikonlopun saavutuksista lähti siis melkoinen kasa palkintoja :) Olen vielläkin ihan ihmeissäni!

Eetun pieni marsukippo puuttuu kuvasta :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti