tiistai 4. elokuuta 2015

Sunnuntain loikkia PuotiharjussaOltiin sunnuntaina taas kisailemassa Puotiharjussa helppoa mutkaa. Tunnelma oli omalta osaltani hieman maassa perjantaisten tapahtumien johdosta, ja harkitsin aamulla jopa kisojen välistä jättämistä. Ajattelin että olisin antanut Piituksen Minean ja Joonaksen mukaan, ja jäänyt itse kotiin. Mutta onneksi päätinkin lähteä. Muiden asioiden ajattelu teki todella hyvää :) 
 Piitus hyppäsi ekan kierroksen hyvin ja tuli vain yksi virhepiste. Piitus sai siis ekan klassauspisteen mutka radasta :D Piitus oli kyllä vähän säpsy ja taisi pelätä hälinää ympärillä. Tokalla kierroksella poju oli hieman rennomman tuntuinen, mutta virheitä tuli kaksi. Kun eka kierros oli hypätty, tuomarit mietti hetken että vaihdetaanko luokkaan C-arvostelu, mutta onneksi se pysyi A:na. Aikaa oli kuitenkin vähän jäljellä, ja tuomari pyysi että kaikki valmiit menisivät jonoon radan aloituspaikalle. Siellä me sitten kaikki kökötimme peräkanaa kuin possujunassa, ja odotimme omaa hyppyvuoroa. Siinä hössäkässä unohdi lämmitellä Piituksen kanssa, ja uskon senkin vaikuttaneen tulokseen.  


 Kaikki kuvat @Minea P.

Kisojen jälkeen harjoittelimme paria isompaa estettä, jotka pystytimme sivummalle. Piitus hyppäsi niitä todella hienosti! Olin ihan yllättynyt, sillä kotona meillä ei ole edes niin isoja esteitä. On kyllä kiva huomata että pojulla on intoa hyppiä :) 
Syvä siilmiin tuijotus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti