perjantai 21. elokuuta 2015

Löysä perjantai

Tämä viikko on ollu aika rento. Jossain vaiheessa suunnittelin lähteväni mökille, mutta nyt en sitten lähtenytkään sillä sunnuntaina menemmekin Piituksen kanssa estekisoihin Helsinkiin :) Aamulla loikoilin pitkään sohvalla katsellen tylsiä ohjelmia jaksamatta nousta ylös ja tehdä jotain järkevää. Joissain vaiheessa menin selvittelemään meidän pyykkivuorta ja tappelin pyykinpesukoneen kanssa. Vein pyykit sitten ulos kuivumaan, ja keksin koota Piitukselle hienon esteradan pitkin pihaa. Harjoittelimme vain vähän aikaa päivällä, sillä keli muuttui niin kuumaksi päivän kuluessa pidemmälle, ettei voinut tehä mitään mikä vaatii isompia liikkeitä :DD Ennen kun laitoin Piituksen takaisin ulkohäkkiin hyppelyn jälkeen, kastelin sen vedellä ihan likomaraksi ettei pienelle tule liian kuuma. Jo hyppelyiden aikan kastelin sitä välillä. Piitus on kehittynyt hirmuisesti ja uskon sen pärjäävän tulevaisuudessa isommissakin luokissa :)


Myöhemmin päivällä siivoilin kanien häkkejä ja omaa huonettani joka on kuin pommin jäljiltä. Tein myös videon, ja laitoin siihen videoita useammasta kerrasta kun kotona ollaan hypelty. Jotkut on kuvattu kännykälläni, joten ne on vähän huonolaatusempia videoita. Mutta ehkä kaikkien silmät kestävät sen :D

Kohta Roope tulee meille viettämään viikonloppua, ja pääsemme jatkamaan True Blood -sarjan katsomista. Olen odottanut sitä jännittäen koko päivän, sillä kolmas tuotantokausi jäi jännittävään kohtaa! :D Täytyy lähteä tästä popcornia poksuttamaan ja sipsipussia rapistelemaan :)
Hauskaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti