keskiviikko 19. elokuuta 2015

Savonlinna ja tietoa pupuliineistä

Hei!
Melkein viikko on taas vierähtänyt siitä kun viimeksi kerkesin päivittelemään blogiani. Eilen kotiuduin Savonlinnan reissusta kotiin, ja nyt on ollut matkaväsymystä vaikka muille jakaa. Meinaan koko ajan nukahtaa pystyyn ja luomet tuntuvat todella paniavilta. Odottelen vaan että kello olisi sen verran että voisin mennä nukkumaan :D

Kotona oli vastassa nämä kaksi ihanaa pörröpalloa <3

Mä näytän ihan pingviiniltä :DSavoninnassa tuli räpsittyä aika paljon kuvia, ja parhaimmat lisäilen tänne teidän katseltaviksi :) Eilen oli aivan ihana nähdä taas pitkästä aikaa pupuset. Leikkasin tänään aamulla meidän kotipihan nurmikon, aamupäivän touhuilin sisällä pupusten kanssa ja editoin videota. Puolen päivä jälkeen vein kaniset nauttimaan kesäsäästä ja lämmöstä. Roopen kämppä Savonlinnassa on tosi kiva ja siinä on oma terassi! Ei vaan helsingin ja vantaan soluasunnoissa olisi ikinä sellaista mahdollisuutta :DD Roope siis muutti savoninnaan soluasuntoon. Siinä oli oma vessa ja kämppiksen kanssa yhteiset: suihku, keittiö, ja eteinen. Roopen huone on onneksi alakerrassa, sillä parvekkeet yläkerrassa asuvilla on todella pienet ja tylsät. Ne on myös todella näkösällä. 


Kaunis ilme :D ja Roopen pikku terassi. Viellä sinne pitäisi hankkia pikkuinen terassipöytä ja pari tuolia. 

Me käveltiin lauantaina kolmen kilometrin päähän ABC:lle pirtelölle :)

Ihana kuja <3

Kauppareissulta tulossa kassit täynnä ruokaa :P

Keskustaan Roopen asunnolta on matkaa n. 6 km. Onneksi siellä kulkee ihan kätevästi bussit keskustaan. Ne on vaan paljon kalliimmat kuin täällä etelässä. Hyvinkäällä bussi maksaa kerralta 2.50€ ja tuolla se oli 3.30€. Mutta kaipa sieltä saa ostettua jonkun järkevähintaisen bussikortin.
Olisi todella kiva asua kaupungissa jossa on järvi keskustassa :) Vesi on vaan niin ihana elementti!

Tässä lopussa viellä päivällä tekemäni video. Siinä käyn läpi pari juttua jotka saattavat olla uusia asioita joillekkin kaneista vähemmän tietäville. Ehkä se on mielenkiintoinen myös joidenkin kaninomistajien mielestä :D


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja symppis video, tuli mullekin uutta tietoa, ja voi vitsit sun puput on niin söpösiä! :-) Tee toki vastaisuudessakin videoita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva kuulla että tykkäsit videosta :) Voin tehdä tulevaisuudessa sellaisia lisää!

      Poista