TapsuTepe

Heippa vaan! Täällä kirjoittelee jo täysi-iän ylittänyt, iloinen, hieman höynähtänyt ja eläinrakas tyttönen Etelä-Suomesta. Opiskelen sairaanhoitajaksi ja sen myötä muutin pois vanhempieni luota, somaan pieneen yksiöön johon me mahdumme kanitusten kanssa oikein somasti. Tästä kämpältäni onkin opistolle ihanan lyhyt matka, alle 1km! Olen harrastanut pikkupupujeni (hermeliinien) kanssa näyttelyitä PET-luokassa useamman vuoden ajan. Niissä ollaan aina kivasti pärjätty, eikä ikinä ole tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin. Nykyään näyttelyt on jääneet vähemmälle, sillä vuoden 2014 lopulla innostuin esteilystyä risteytyskanini Piituksen myötä. Piitus ei siis tullut varsinaisesti hyppykaniksi, vaan päätin sen kanssa lähteä lajiin tutustumaan. Molemmat innostuimme heti, ja nyt kanssamme esteitä kisaileekin "oikea" esteristeytys Windy joka aloitti kisaamisensa syksyllä 2016. 
Harrastan epäsäännöllisesti ratsastusta, mutta se on toistaiseksi jäänyt aika vähälle. Olen harrastanut sitä kymmen vuotiaasta asti melko säännöllisesti, mutta muutama vuosi sitten päätin lopettaa tunneilla käymisen. Aika pian tämän jälkeen sain tilaisuuden ryhtyä liikuttamaan ja kuntouttamaan ravuritammaa. Starin kanssa kerkesin kirmailla parisen vuotta, mutta nyt se on siirtynyt vihreimmille laitumille laukkailemaan.

Harrastan havannankoiramme Niilon kanssa agilityä. Toistaiseksi tämä on pysynyt vain harrastuksena, mutta kisaintoakin olisi. Myöhemmin tulevaisuudessa on tarkoituksena hankkia oma koira jonka kanssa tämän "haaveen" voisin jossainvaiheessa toteuttaa :) 

Olen aina ollut kova valokuvaamaan kaikenlaista, joten eipä ole siis ihme että yksi harrastuksistani on siis valokuvaus. Blogiini päätyy todella vähän kuvia, sillä olen äärimmäisen laiska tekemään pelkkiä valokuvapostauksia, ja toisaalta en halua tehdä postauksia joissa ei ole ideaa. Toisaalta onhan kuulumisetkin ideattomia (voiko noin edes sanoa ;D) mutta ehkä saan joskus pidettyä tätä syrjäytynyttä blogiraukkaa siinä kunnossa kun toivoisin :D

Iloisia lukuhetkiä minun puolestani ja toivottavasti postaukset ovat kiinnostavia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti