lauantai 27. helmikuuta 2016

Melkein lomalla

Hiihtoloma viikko alkaa olla kohta jo eteläsuomessa asuvilla ohi. Itselläni ei perjaatteessa mitään lomaa ollut, sillä verkkokursseja ja itsenäistä opiskelua riittää. Olen kuitenkin kerennyt vierailemaan kotona porukoiden luona viime viikonlopun yli, ja Taru tuli myös kyläilemään minun luokseni keskiviikkona.

(c) Minea
Viime viikonloppu vietettiin mukavasti palojoella kisaillen ja saatiin avattua tämän vuoden hyppykausi. :) Ne kisat ei tosin mennyt kovinkaan hyvin lauantaina. Piitus oli ihan ihmeissään että mitä pitää tehdä ja mihin mennä. Hyppyintoa sillä ei juurikaan ollut ja eka kierros madeltiin niin, että piti keskeyttää kun aika loppui. Se taisi olla meillä ensimmäinen kerta kun nin kävi. :D Toinen kierros lähti paremmin käyntiin ja Piitus vaikutti todella pirteältä. Ekalla esteellä se meni esteen läpi ja hölmönä säikähti puomeja jotka matkustivat parin loikan ajan sen selässä. Se sitten sai hepulikohtauksen ja juoksi jo ylitetyn esteen ohi sen toiselle puolelle. Siitä siis tuli väärä rata ja suoritukse hylkäys :D Jatkettiin kuitenkin rata loppuun, ja hienoja loikkia herralta tulikin :)

Puomi taisi olla Piituksen mielestä ihan väärässä paikassa ;DD (c) Minea
Sunnuntaina onneksi sujui hieman paremmin ja Piitus hyppäsi hyviä hyppyjä aina silloin kuin halusi hypätä. Tavoitteena oli että saataisiin jonkin sortin tulos ja päästäisiin maaliin ennen kuin aika loppuu. Mentiin siis toka kierros neljällä virheellä, joista vain yksi tiputettiin (tai mentiin tykinkuulana läpi ;D) ja kolme kierrettiin hyppyhaluttomuuden takia. En kyllä ymmärrä että mikä sielä kisoissa kaneja häiritsi, sillä lauantaina tuli yhteensä kaikista luokista vain kolme puhdasta rataa ja sunnuntaina kahdeksan. Minusta tämä kuulostaa hirmu vähältä ja kertoo paljon joko radan vaikeudesta tai pupusten hyppyhaluttomuudesta (mä veikkaan jälkimmäistä sillä radat oli suhteellisen helpot) :D


Kotona ollessani kävin Niilon kanssa paljon lenkkeilemässä ja sain otettua hyviä kuvia lumikuonosta. Kameraa on tullut kivasti käytettyä ja testailtua. En vai saa otettua liikkuvasta kohteesta tarkkoja kuvia :( Sitä pitää siis treenailla, ja ehkä jossain vaiheessa hankkia sellainen objektiivi joka sopisi paremmin siihen tarkoitukseen ja saisi kuvista tarkkoja.


Pikku Eetun kirmailuhetkeä kuvailin myös tuossa viikolla, kun se viiletti sängyllä iloisesti hyppien. On se kyllä vielä mukavan energinen touhottaja vaikka onkin jo yli seitsemän vuotias :)
Lutunen <33
Kurkistus
Väsy yllätti ja pikku-pappa tuli hakemaan rapsutuksia :)

Tässä yksi päivä mietiskelin että olenko vähän innokas ostamaan yrttiseoksia pupuille :D Yksi pussi tuli viikolla tyhjäksi ja huomasin että hyllyssähän on niitä vielä neljä jäljellä. Ostin riihimäen unelmalemmikeistä tuollaista kuivattua vadelmanlehteä pussillisen joka maksoi vain 2,50€. Pussissa on myös pieniä pätkiä vadelman oksia ja puput ovat olleet niistä todella innoissaan. Eetukin jopa tykkää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti