keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kamera!

Vihdoin maltan istahtaa taas blogin-kirjotus-tauolle. Olen tänään hääränny koko päivän ensin koulussa ja nyt kotona. Hankin maanantaina vihdoin ja viimein imurin ja huh kun sitä pölyä olikin! Harjalla ja rikkakihvelillä ollaan tähän asti menty, eikä ne tietenkään putsaa yhtä hyvin kuin imuri, vaikka kuinka yrittää olla tarkka. Aina se pölisee niiden kanssa enemmän. Mutta nyt on siistiä eikä aivastuta aivan jatkuvasti ;D 

Eilen tein vihdoin löytöretken kamerakauppoihin, ja ostin ensimmäisen järkkärin! Ai että voi pieni ihminen olla onnellinen :DD Käyttö tuntuu hieman hankalalta vielä, mutta eiköhän se tästä luonnistu pikkuhiljaa. Kuvailuissa tulee nyt siis toimimaan Canonin EOS 3M. Mitä nyt hieman (juupajuu kokoajan kamera kädessä...) sillä olen jo räpsinyt, niin se on kyllä todella kiva kantaa kun on niin pieni ja sillä tulee niin paljon tarkempia kuvia (yllättävästi) :D En ostanut nyt vielä objektiivejä, vaan käytän tuota mukana tullutta jotta pääsen alkuun. 

Hihiiiii <3
On niin kivaa kun nyt voin sanoa että harrastan kuvaamista. Aikaisemmin se tuntui jotenkin hölmötä puhua siitä muuten kuin perheen ja kavereiden kesken, sillä ihmiset ihmettelivät aina kun vastasin kysymykseen "Millä sä sit kuvaat?" että pokkarillahan sitä mennään. Monetkaan kuvistan ei ole ollut julkaisukelpoisia (itsekriittinen kun olen) mutta ehkä nyt pääsen räpsimään ja julkaisemaan kuvia innolla. 
Perjantaina hankin myös uuden koneen, sillä tämä vanha alkaa jo räjähdellä käsiin. Tässä on järjestelmänä Windows vista, ja sain juuri viestin että Chrome lopettaa päivittämisen sille järjestelmälle ihan lähiaikoina. Kun Explorer teki hetki sitten saman, ei mennyt kuin pari kuuta ja se lakkasi toimimasta. Minua ei kyllä haittaa ollenkaan että saan uuden koneen :)Tää kuva ois niin paljon parempi jos olis suorassa!


Tänään oli aivan ihana keli, joten otin kameran ja Piituksen kainaloon ja marssin tuohon pihalle hieman kuvailemaan. Se oli ensimmäinen kerta kun vein Piituksen täällä asuesani ulos valjaissa. Se oli ihan ihmeissään ja kuunteli järkyttyneenä kaupungin hälyä ja ihmisten ääniä. Se oli kokoajan ihan kiinni mussa, joten kuvaaminen oli hieman haasteellista. 

"Nuuhnuuh"
"Huhuuu! Mennään jo kotiin"
Viikonloppuna kuvailin ja tein videon tämän hetkisistä kanien häkeistä. Ne tulevat muuttumaan lähitulevaisuudessa jonkin verran, sillä meitä on täällä pikkuisessa kämppässäni kohta neljä asukasta :)) Enempää en paljasta, sillä mitään ei ole vielä lukkoonlyöty. 
Sitten sain kuvattua ensimmäisen pätkän agitreenejä Niilon kanssa :) Tuo viimeviikon tunti menikin ihan kivasti. Toivottavasti saan raahattua kuvaajan toisenkin kerran mukaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti