tiistai 2. helmikuuta 2016

Herkkuja ostelemaan!


Viikonloppuna kävin siskoni kanssa ostamassa kaneille lisää ruokaa ja samalla innostuin ostamaan niille uusia leluja sekä herkkuja. Piitukselle löytyi pajupallo josta se tykkää hirmuisen paljon. 

Aikaisemmin viikolla löysin Faunattaresta tuommoisen köynnöslelun. Se osoittautui hyvin mieluisaksi joten ostin sitten toisenkin saman tyyppisen tuhottavan tuliaisen :)

Tälläisessä kunnossa uusi pallo nyt viikonlopun jälkeen on :D Edelleenkin pienet oksanpalat tuntuvat olevan mieleen, sillä Piitus heittelee niitä pitkin poikin olkkarin mattoa.

Eetulle kaupasta löytyi pajutunneli. Pelkäsin että se olisi sille liian pieni, mutta ajattelin että annan sen Piitukselle tuhottavaksi jos niin käy. Se ei onneksi ollut liian pieni ja Eetu tykkää siitä oikein paljon. Keksin laittaa sen häkin ovelle tuon uuden putken ja puisen virike "esteen" joka kuvan reunasta pilkoittaakin. Näin ollen Eetu ei pääse häkistä kirmailemaan ellei hyppää estettä tai kirmaa putken läpi. Tuntuu että pikku-pappa onkin vetreytynyt hirmuisesti sillä se juoksee edestakaisin putken läpi ja välillä innostuu rallittelemaan esteen yli myös :D 

Piitus sai herkuiksi pienen syötävän korin joka on täynnä yrttejä, sekä nakerrettavan koirien hammasharjaluun joka on tietysti käsviperäinen :) Ne ovat vielä ehjänä sillä pidin niitä parin vuorokauden ajan pakkasessa. Teen kaikille irtomyynnissä oleville herkuille ja ruuille niin, sillä kerran huoneenlämmössä ollessaan pari päivää oston jälkeen ruuista onkin alkanut löytyä ikäviä pieniä mönkiäisiä :S 

Noita hammasharjoja on Piituksella ollut jo useampia ja ovat osoittautuneet (nekin) mieluisiksi ja ukkeli syö sen melkein päivässä vaikka onkin iso ja työlään näköinen nakerrettava.


Eetulle herkuksi lähti matkaan McGreen-tikkuja. Nämä herkut ovat enemmänki ravintolisää kuin varsinaista herkkua. Niissä on paljon vitamiineja, lisäravinteita (rautaa, kuparia, mangaania, sinkkiä, jodia ja seleeniä) ja ihan hyvä kuituprosentti. Tikut ovat yllättävän kovia enkä saanut katkaistua yhtä kahteen osaan millään. Olisin halunnut antaa maistiaisiksi ensin vain puolikkaan. Eetun herkkä masu kuitenkin kesti kokonaisenkin, eikä ripulia tai löysämasuisuutta ole ollut viikonlopun aikana yhtään, vaikka Eetu sai näitä jopa huimat 2 kpl :D Olen niin iloinen että nyt pienelle on löytynyt terveellinen hemmottelu-herkku!

Näitä suosittelen kyllä kaikille joilla on herkkämasuisia tai vaikka laihdutuksessa olevia kaneja, mutta haluatte niitäkin hieman hemmotella ja antaa tekemistä hampaille. 

"Kukkuu!"Lisäksi ostin tietenkin ruokaa (sitähän siis alunperin lähdettiin hakemaan ;D). Ostin Eetun ruokaa eli irtomyynnistä Genesis/Exel seosta, jossa on poikasten/nirsojen ja aikuisten ruokaa sekaisin. Sitten ostin pussillisen CuniCompletea jota sekoitan molempien ruokiin lisäksi. Piituksen ruokaa ei tällä kertaa tarvittu lisää.

Tehtiin viikonloppuna Tiinan kanssa hieman shushia :D Ai että olikin hyvää! Sai syödä oikein kunnolla eikä tarvinnut pelätä että loppuu kesken.

Kahden hönön otuksen selfieltä ei voi kai muuta vaatia ;DD

Toivottavasti teilläkin oli oikein mieluisat viikonloput!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti