tiistai 8. maaliskuuta 2016

Vauvakuume taltutettu

... ja sen syynä lienee tämä ihana pieni prinsessa!Kasvattinimekseen se tuntee nimen Lavella's Cinnabar Island, ja onkin varmasti joillekin tuttu rabbits-smiles blogista myös nimellä Chika :) Tyttönen on siis yksi Milanin (Lavella's Lost Wind) ja Villiksen (Villaverstaan Lemminkäinen) poikasista. Meidän olisi tarkoitus siirtyä estemaailmaan heti kun tyttönen on vain tarpeeksi vanha :)


Kävimme eilen hakemassa tyttösen Minean kanssa Salosta. Jostain kumman syystä matka sinne tuntui ihan loputtoman pitkältä ;) Kotiin saavuttuamme tyttö otti häkin haltuunsa ensimmäisen tunnin (tai puolen) aikana ja alkoi tutkia kämppää pidemmälle. Se on todella rohkea ja leikkisä pikkuinen :D Minun yöunista ei meinannut tulla mitään, kun sillä oli kova kirmailu päällä koko yön, vaikka saikin juoksennella pitkin iltaa vapaana :D Vallattomuus ja kestokirmailu taitaa vaan olla vauvapupujen juttu, eikä virta lopu kun ruokailun ajaksi!Matkan jälkeen juotiin Minean kanssa teetä, eikä sitä voinut juoda muualla kun Windyn häkin edessä ihastellen pienen iloista menoa :D <3

Eetu on aivan ihastunut kauniiseen naapuriinsa, ja meinasi heittäytyä jo aivan mahdottomaksi. Se vain istui ja tuijotti Windyn puolelle sekä ynisi taukoamatta tunnin ajan. Iltapalan myötä se kuitenkin rauhottui ja vetäytyi tyytyväisenä nukkumaan :)

 Saas nähdä koska kaverukset pääsevät muuttamaan yhteen :)

Yritän saada lähiaikoina väkerrettyä uuden häkkien esittelyvideon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti