tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ostoksia :)

Kävin viikonloppuna ostoksilla, ja löysin kivoja uusia juttuja. Tarkoitus oli siis mennä ostamaan poikaystävälleni synttärilahjan, ja samalla kiertelin kauppoja. Enimmäkseen pyörin Hyvinkään Willassa ja parilla kirpparilla keskustan tuntumassa.



Tälläinen ihana tuikkujalusta löyty Tingi & Tongi kirpparilta. Tai oikeestaan kirpparin myymälä osastolta. Se ei edes ollut kallis :)  



Tuikkujen käyttöön sitä en kuitenkaan ostanut, vaan se päätyi koruhyllylleni yhdeksi korutelineeksi :D Se sopii tuohon mielestäni todella hyvin.




Ostin PikPokista aivan ihanan paidan, jonka puin päälleni Roopen synttäreille. Siinä on ihanat hihat, jotka ovat olkapäistä aukinaiset. :) 



Tässä vielä kuva paidasta päälläni sovituskopissa :D 



Sitten löytyi New Yorkerista ihanat ruusupinnit! 

Unohdin ottaa kuvan juhla-asustani, mutta minulla oli tuo uusi ihana paita, musta hame, sekä ruusutpinnit :D Lisäksi laitoin sukkahousut jotka ovat polveen asti mustat ja muuttuivat läpinäkyviksi siitä ylöspäin. 


Löysin kaneille tälläisen pussin yrttiherkkunappuloita. Aloin prismassa olessani lukea tuoteselostetta, ja huomasin ilokseni ettei tämä sisällä ollenkaan maitoa tai laktoosia. Yleensä kaikki tämän kaltaiset jogurtti- ja hunajanapit ovat maitopohjaisia, eikä ne siis sovi oikeastaan millekkään lemmikille. Tai hamsterit, hiiret ja rotat voivat nauttia pieniä määriä laktoosia juuston tai raejuuston muodossa, mutta mitkään muut eläimet evät pysty sitä käyttämään. En edes ymmärrä miksi niitä valmiistetaan. Tämä pitää sisällään: viljaa,öljyä ja rasvaa, persiljaa 10%, ja vihanneksia. Pussin etupuolella lukee ettei sisällä sokeria tai laktoosia. 



Tässä esittelyä uudesta heinästä jota kokeilen nyt pupujen lelujen sisällä aktivointilelujen muodossa. Kanit ovat syöneet kesän aikana todella huonosti heinää, ja ajattelin että uuden ja jännittävän heinän maistelu toisi taas lisää mielenkiintoa syödä sitä. 




5 kommenttia:

  1. Tosi nätti toi paita :) mä en ihan vaan itse ymmärrä noitten herkku "jugurtti" nappien ideaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :3 Ai sä et ymmärrä että miksi ostin noita yrttinappeja, vai et ymmärrä että miksi jogurtti ym epäterveellisiä herkkuja tehään kasvissyöjille? :D

    VastaaPoista
  3. Voi että, sulla on aivan ihania eläimiä! Mukava blogi muuten sullakin! :-)
    Munkin kani on nyt syönyt aikas huonosti heinää, tiedä sitten mistä johtuu :D Kerro sitten vaikka, mitä mieltä oot tosta Oxbowin heinästä? :) Luulisi, ettei oo ainakaan mitään huonoa kun kerta Oxbowia on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Kai pupujen mielestä on kivempaa syyä masut täyteen tuoretta ruohoa ja voikukkaa pihalta, ku tylsää ja kuivaa heinää :D Meillä kanit on ainakin monta tuntia päivän aikana ulkosalla jos on hyvä sää. Tosta heinästä ne tykkää kyllä tosi paljon :) Tais olla tosi hyvä ostos!

      Poista