maanantai 20. heinäkuuta 2015

Iso poju jo

Heippa taas :)
Eilen väkertäessäni joskus aikaisemmin aloittamaani videota Piituksesta vihdoin loppuun, hämmästyin kuvia katsellessani kuinka paljon pikku Piitukseni onkaan kasvanut! Kävimme hakemassa vaavin kasvattajalta sen tullessa luovutusikään, ja voi kun se oli pieni. Se painoi vain vähän reilut 600g eli noin puolet Eetusta. Nyt se on saanut painoa jo yli 2 kiloa :D Sen luonne ei ole muuttunut vaaviajoista melkein yhtään. Ihan samallainen touhottaja ja säheltävä pieni hörökorva-Dumbo. Ainoastaan kiinnostus naisia kohtaan (puhun siis kaninaisista, varsinkin Ella-mummelista) on kasvanut paljon.



Minusta on todella kauheaa ja tyhmää, että kohta kesä jo loppuu. Tai eihän se nyt ihan vielä, mutta todella pian, sillä onhan nyt jo loppukesä. Eikä me olla saatu nauttia kesästä viellä yhtään, mitä nyt parin hellepäivän verran. Kanien jättöä yöksi pihahäkkeihin ei ole pystynyt edes harkitsemaan kylmien öiden takia. Ellaa ja Eetua ei varmaankaan voisi jättää sinne muutenkaan, sillä kylmä ei ole hyväksi vanhuksille. Ellei sitten olisi tullut samanlaiset superhelteet kuin viime kesänä. Yöllä lämpötila tippui vain vähintään seitsemääntoista asteeseen ja talo oli yhä lämmin päivän paahtamisen jäljiltä. Kanit nauttivat ulkona olosta illalla ja yöllä. Päiväksi toin ne sisälle piiloon paahtavalta auringolta, suljin verhot ja laitoin tuulettimen päälle.


Video Piituksesta tässä alimmaisena. Siinä näkyy kyllä kuinka hirmuisesti se on kasvanut :) Rakastan sen vauhdikkaita iloloikkia jotka näkyvät tässä videolla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti