keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

11-12.7.2015 Puotiharjussa

Oltiin viime viikonloppuna Piituksen kanssa puotiharjun estekisoissa. Ystäväni Minea ja hänen kaninsa Ninja's Neverending story "Vincent" olivat kanssamme hyppelemässä ja kuskina toimi Minean poikaystävä. Me osallistuttiin helppoon suoraan ja helppoon mutkaan. Ensimmäisenä päivänä oli kamalan kuuma ja meidän vuoromme koitti vasta kolmen aikaan. Olisi pitänyt mennä kisapaikalle vasta joskus puolenpäivän jälkeen, mutta olimme paikalla jo kymmenen aikaan. Odottavan aika oli pitkä. Rata suoritus meni kyllä hiukan huonosti, sillä Piitus oli ihan väsähtänyt ja kiukkuinen. Sillä oli jo aamulla kotoota lähtiessä huono päivä ja se rymisteli vihaisena kantokopassaan. Juuri puolivälissä rataa lentokonekkin päätti lentää siitä yli, ja siitäkös pikkuherra sitten järkyttyi. Se on todella hassua, sillä me asumme lentokentän vieressä. Luulisi että poju olisi yläilmoista kantautuviin ääniin tottunut :D Onneks tuomari sanoi että voimme odottaa että kone menee, ja hän pysäytti ajan siksi aikaa. Selvisimme radasta neljällä virhepisteellä. Ohjastin Piituksen jälkeen myös Vinskin. Pieni karvaturri oli kuumuudesta myös ihan väsynyt, ja hajut kiinnostivat hirmuisesti. Vinski selvisi radasta viidellä virheellä. Kumpikaan pojuista ei siis päässyt jatkoon, sillä siihen vaadittiin max 3 virhettä. Radan piti olla arvostelussa A, mutta kun kisat venyivät pitkiksi se muutettiin arvosteluun C. Lähdimme yöpymään Minean poikaystävän luokse, ettei aamulla olisi pitkää ajomatkaa taas edessä. :)


Mitä Piitus tässä tekee, taitaa jäädä kaikille mysteeriksi :D Kuva on napattu lentokoneen ylilentohetkellä. 


Sunnuntaina oli vuorossa helppo suora -rata. Me ajattelimme olla viisaita, ja lähdimme kisapaikalle vasta puoli kahdentoista aikoihin, ja kävimme vielä kaupassa matkalla. Ystäväni, joka oli jo kisoissa, laittoi viestiä kun lähdimme kaupasta, että Piituksen vuoro meni jo. Minulle iski paniikki että oliko se nyt sitten siinä. Mutta onneksi tuomari päästi meidät radalle ja sanoi että hyppyjärjestystä oli muutettu muutenkin. :) Sää oli sinä päivänä surkea. Satoi melkein koko ajan, oli kylmää ja syksyistä, mutta kaneja viileys vain näytti piristävän. Ensimmäisellä kierroksella Piitus ja Vincent hyppäsivät molemmat radan neljällä virheellä. Toisella kertaa Piitus hyppäsi todella hyvin ja sai puhtaan radan ja ensimmäisen klassauksensa! :D Vinskikin suoriutui hyvin ja paransi kolmeen virhepisteeseen. :) Kaikki kuvat ottanut Minea :)
                                  


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Äääää voiii ei! Sähelsin niitten lisäyksen kanssa ku täällä korvessa ei oo nettiä ja sitten se unohtu kokonaan :D Mutta nyt asia on hoidettu!

      Poista