maanantai 27. heinäkuuta 2015

Harmaita hiuksia ja herkuttelua

Kauan minä maltoinkin olla kirjoittelematta tänne :D
Tänään olen korjaillut Piituksen häkkiä kestävämmäksi. Se siis tuli eilen häkin ovesta yli (se oli siis 90cm korkea) juuri kun Ella ja Eetu kirmailivat yläkerran aulassa. Itse olin omassa huoneessani kirjoittamassa eilistä blogia, kanihuoneen viereisessä huoneessa. Ihmettelin kauheaa häkkien ryminää joka alkoi kuulua, ja kun juoksin katsomaan. Piitus oli juuri päässyt häkistään ulos ja juoksi kohti aulaa. Mitään ei onneksi kerinnyt tapahtumaan kun sain sen niin vikkelästi kiinni. Eetu sen kerkesi nähdä vilaukselta ja aloitti ruikkimis-hyppimis-seremoniansa :DD Laitoin Piituksen takaisin häkkiin jotta näkisin miten se sieltä tuli ulos. Se loikkasi samantien häkin oveen kuin mikäkin hämähäkki, alkoi kiivetä häkin ovea pitkin ylös ja sitten hyppäsi oven yli kavuttuaan tarpeeksi korkealle. Ihmettelin hädissäni hetken että minne ihmeeseen minä sen kanin tunkisin yöksi, ellen saa sitä pysymään omassa häkissään. Mutta muistin sitten, että ulkohäkkien rakentamisesta jäi yksi komppariaita yli. Kävin sen hakemassa ja kiinnitin oviaukon yläpuolelle. Toivottavasti durasel-herra pysyy nyt 140cm korkeassa häkissä jossa on 160cm korkea ovi. Kai sille pitää kehitellä jonkinlainen kuutiohäkki jossa on katto.


Häkki on sotkuinen ja hieman epämääräisen näköinen :D

Kuvat ovat hieman huonolaatuisia sillä kuvasin ne kännykän kameralla. Ehkä niistä saa kuitenkin käsityksen kuinka korkea häkki on. Tuo puoli jossa näkyy ruokakuppeja lattialla ja pahvitunneli on Eetun ja Ellan.
Tässä näkyy Piituksen häkin oven lukkoviritelmät. 
1) Pitää häkin yläosan ja oven yhdessä
2) Pitää oven kiinni ylhäältä
3) Alhaalla on viellä pikku lukko ettei ovea saa työnnetyksi auki sieltä

Ellan ja Eetun häkin oven pitää kiinni vain yksi hiusklipsu :D 

Jei! Vihdoin sain ilmoitettua Niilon ja minut uudestaan agilityyn :) Voi että odotan jo innoissani! Olimme silloin pari vuotta sitten alittelija ryhmässä ja Niilo oppi todella nopeasti. Saas nähdä kuinka hyvin kaikki oppi on meillä viellä muistissa. Nyt menemme siis alkeisjatko -ryhmään. Pitää alkaa treenata ohjausliikkeitä ja käskyjä sillä tunnit alkavat jo elokuussa :D

Tässä samalla kun kirjoittelen niin hörpsin ihanaa lattejuomaa. Se on varmasti super terveellinen kera kinuskin ja kermavaahdon ;DD

Nami nami <3


Tähän loppuun viellä video jonka innostuin aamupäivällä väkertämään pienistä otuksistani :))


5 kommenttia:

 1. Voi Piitus.. :D Ryömitkö sä tosta aina sit siivoomaan sen häkin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä mä konttaan sisälle häkkiin rikkalapio kourassa, Piituksen suuresti ihmetellessä :D Ehkä mä saan joskus kehiteltyä toimivamman ratkasun.

   Poista
 2. Heeei Mulla on sulle haaste mun blogissa :P

  VastaaPoista
 3. Täältähän löytyi mukavanoloinen eläinblogi! :)

  VastaaPoista