tiistai 19. tammikuuta 2016

Tassut kuntoon!

Kävin ostamassa apteekista Piitukselle tämmöistä sinkkipastaa kuivuneisiin ja punoittaviin kantäpäihin. Saa nyt nähdä onko siitä mitään hyötyä, mutta jämerältä tavaralta se tuntui, kun loput hieroin levityksen jälkeen omaan käteeni :) Apteekkari tiesi kertoa että monet ovat käyttäneet tätä aknen aiheuttamien arpien hoitoon, ja ovat olleet tyytyväisiä tulokseen. 


Kokeilen nyt alkuun levittää tuota aamuin illoin ja jos/kun tassut alkavat parantumaan levitän tuota vain alkuillasta ennen Piituksen kirmailua ja iltarallia.

Eikö Piituksen Spiderman-tyyny olekkin hieno ja sisustuksellinen? ;D 
Häkkiin vaihdoin maton sijasta nyt oljet pohjalle. Meinasin ensin laittaa pehmeää purua, mutta se sotkee ihan älyttömästi, enkä halua että koko kämppä on täynnä puruisia ja pölyisiä purutassunjälkiä. Päädyin siis pehmoiseen olkimateriaaliin eläinkaupassa pohtiessani. Tuo vaaleampi olkimainen materiaali on hamstereille tarkoitettua pehmeää pesämateriaalia ja Piitus näyttää kovasti tykkäävän syödä sitä ;D Laitoin sitä paikkoihin jossa se tykkää eniten nukkua jotta tassuilla olisi oikein superpehmoinen alusta. Se ei ole hirmuisesti vielä häkissään käynyt uutta alusmateriaalia ihmettelemässä, vaan on juossut ympäri kämppää innoissaan ja nukkunut päikkäreitä sohvan alla ja olkkarin matolla. 


Piituksen kiinnostus uusia olkia kohtaan hävisi samalla kun minä lähdin häkin luota ja tallustin ruokaa tekemään. Pupunen juoksi perääni hakemaan herkkuja ja makupaloja :D 

Toivottavasti tästä on nyt herra-hakkaraiselle jotain hyötyä ja saadaan tassut taas entistä ehommaksi! 


Piitus on ihastunut näihin mun joululahjaksi saamiin puputossuihin (kukapa niitä tosin voisi vastustaa ;D) Se nuolee niitä ihan hirveesti ja niistä on tullut sellaiset nuhjuisen näköiset kun niiden karva on mennyt kuolaan ja sitten kuivunut :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti