lauantai 2. tammikuuta 2016

Joulukuu

Joulu se mennä viipotti vauhdilla ja nyt on jo vuosikin vaihtunut. Kiirettä on pitänyt lähipäivinä ja touhua on riittänyt. Minä ja pupuset muutettiin ensimmäiseen omaan asuntoon! Joulun jälkeen olen kantanut muuttolaatikoita selkä vääränä ja nyt kämppäni alkaa näyttämään ja tuntumaan mukavan kotoisalta. Me asustellaan puppanoiden kanssa aivan keskustassa lähellä kaikkea. :D Tuntuu oudolta asua nyt yhtäkkiä ihan yksinään (tai onhan täällä puput) mutta eiköhän tähänkin kohtapuoliin totu. Ollaan oltu nyt neljä yötä omassa kodissa ja vielä aamuisin olen ihmetellyt että mistäs sitä taas oikein herään :D Kuvia uudesta kodista tulee myöhemmin kun kaikki on paikoillaan :)


1.12. olin Savonlinnassa Linnanjuhlissa. Ne olivat Olavinlinnassa suuret itsenäisyyspäiväjuhlat opiskelijoille ja lähdin sinne Roopen avekkina. Ne oli kyllä todella hienot juhlat ja tähän asti hienoimmat joissa olen ollut. Naisilla oli ihania pitkiä iltapukuja päällä ja miehillä hienot puvut. Monet olivat ottaneet vanhojentanssimekkonsa uudelleen käyttöön, mutta minun oli ostettava uusi, sillä en ole käynyt lukiota. Mekkoa ei siis ollut omasta takaa valmiina.

Olavinlinna oli todella hienosti valaistu ulkopuoleltakinTässä on vain yksi Olavinlinnanan hienoista ruokasaleista

Joulun aikaan minä, äiti ja siskoni seikkailtiin ihanaan Porvoon vanhaan kaupunkiin jouluostoksille. En siellä ole ikinä aikaisemmin käynyt ja se yllätti minut täysin. Se oli todella kaunis paikka täynnä ihania pieniä putiikkeja. Sisustustavaraa ja antiikkia myytiin monessa kaupassa, mutta löytyi sieltä käsityö-, herkku- ja vaatekauppojakin. Tämä kaupunginosa oli suljettu autoliikenteeltä kokonaan ja oli erittäin mukavaa tallustella ilman kauheaa liikennettä mukulakivikaduilla. 
Joulua vietin perheeni kanssa rauhallisissa merkeissä mukavasti kotona syöden suklaata ja kalkkunaa isot kasat :D Muru-pupunen tuli viettämään meille Eetun kaveriksi joulua. Jaoin yhdellä kompparin palasella Eetun häkin puoliksi joulun ajaksi ja niin sai Muru ja Eetu nauttia toistensa seurasta verkon läpi toisiaan nuuskutellen. 


Joululahjaksi sain ihanat puputossut ja yöpuvun! <3  
Muokkasin koneella tuota käsin piirtämääni jouluista kanikuvaa. Mielestäni se onnistui aika hyvin :)) Tein siitä uudesta versiosta joulukortit ystäville ja tutuille. Harmi kun en kerennyt siihen estekanien joulukorttikilpailuun tuota muokata. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti