maanantai 21. syyskuuta 2015

AiNa Ei SuJu

Tästä postauksesta kerran viikosta on näköjään nyt väkisinkin tulossa tapa. Harmillista, mutta tuntuu ettei aika nyt mitenkään riitä enempään, että saisin useammin kirjoitettua kuin kerran viikkoon.
Minulla on todella kiva viikko nyt takanapäin. Viimeviikko oli tarkoitus pyhittää kouluprojektien tekoon, mutta sain vain yhden projektin jotenkin aloitettua :D Siinä tosin meni aikaa, sillä suunnittelin, kuvasin ja editoin videon päivittäisestä suunhoidosta. Me teemme koulussa erilaisia projekteja alkoholista, liikunnasta, stressinhallinnasta, seksualisuudesta, ravitsemuksesta ja monesta muusta tärkeästä asiasta, jotka koskevat aikuisen ja nuoren elämää. Ryhmiemme rasteille tulee kiertämään monikulttuuritaustaisia opiskelijoita, joilla on huono suomenkielentaito ja joista jotkut ovat vasta muuttaneet Suomeen. Kaikki eivät siis puhu välttämättä edes englantia, saati sitten suomea, joten päätimme ryhmäni kanssa että jonkinlainen liikkuva kuva (video) olisi hyvä ratkaisu. Laitamme sen suunhoito-pisteemme taustalle pyörimään, niin jkainen rasteillä liikkuva voi sitä katsella.

Viime viikolla me olimme Niilon kanssa superhyper hyviä agilityssa! (ehkä vähän liioittelen) :D Me menimme korvaamaan oman vakiotuntimme tiistain mölliryhmään. Se oli ensimmäinen tunti mölli tasoisessa ryhmässä, ja jännitin sitä hirmuisesti. Tunti olikin todella kiva ja toimintaa täynnä! Niilo muisti hyvin kaikki esteet ja saimme tehtyä jopa yhdeksän esteen rataa, johon kuului seitsemän hyppyä ja kaksi putkea. Niilo oli todella taitava ja sain juosta ihan tosissani että kerkesin ennen sitä ohjaamaan oikeaan kohtaan. Toivottavasti sillä on yhtä hyvä keskittyminen jatkossakin.


Viime torstana lähdin ajamaan Roopen luokse kohti Savonlinnaa. Se oli ensimmäinen pidempi reissuni autolla kortin saamisen jälkeen ja tein sen vielä yksin. Ehjin nahoin kuitenkin selvisin n. 4h ajomatkasta, vaikkakin tylsyys meinasn jossain vaiheessa puuduttaa kokonaan. Mutta radiota popittaessa ja biisien mukana hoilottaessa aika kävi kuitenkin kumman nopeaan :D Savonlinnassa viivyin vain yhden yön, ja me lähdimme perjantaina puoliltapäivin ajelemaan takaisin kohti Hyvinkäätä. Suurimman osan matkasta saimme ajaa vesisateessa ja näkyvyys oli todella kehnoa. Ajoimme 100:sen alueella vain 60km/h koska emme nähneet muuta kuin edellä menevän takavalot. 


(c) Minea P.
Latasin sunnuntaina tubeen Piituksen hurjan kisamenestysvideon ;D Jokunen teistä on sen varmasti jo katsellutkin. Ei siis ollut nuo hämeenlinnan kisat kaikkein menestyksekkäimmät. Vincentin kanssa helpon suoran eka kierros meni neljällä? virheellä, ja toinen kierros harmillisesti hylättiin väärän radan takia. Vinski hyppäsi keskelle yhtä estettä, ja kun olin sitä sieltä juuri noukkimassa, se päättikin hypätä takaisin samaa reittiä mitä sinne tulikin. Se siis hyppäsi kahdesti saman esteen, ja se on kisoissa hylkäämisen arvoinen suoritus. Vinski jäi siis kokonaan ilman tulosta. 


Lehtien syöminen oli kisoissa se kivoin osuus ;D (c) Minea P.

Piituksella oli ensimmäisellä kieroksella lähellä ettei tullut väärää rataa. Se juoksi ensimmäisen esteen läpi ja kiersi sen takakautta jolloin tuomari huusi että väärä rata. Siinä kuitenkin hetki sitten pohdittiin että onko asia tosiaan noin, ja todettiin ettei sääntöjä rikottu. Saimme siis jatkaa estekentän tuhoamista :D Siinä onnistuttiinkin kohtalaisen hyvin. Teimme jopa seitsemän virhettä ja kenttä oli suorituksen jälkeen sen näköinen kun katujyrä olisi ajanut yli :DD Toinen kierros mentiin vain viidellä virheellä ;D Ehkä ensi kerralla sitten paremmin! 


Tässä kuvassa korostuu Piituksen kaikki sulokkuus esteillä ;D (c) Minea P.
Hassuja tilannekuvia taisi tulla enemmänkin meidän suorituksemme aikana :D (c) Minea P.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti