lauantai 1. huhtikuuta 2023

Mitä kuuluu, missä ollaan

Taas on aikaa vierähtänyt sitten viime postauksen. Olemme löytäneet itsemme Hyvinkään sijasta nykyään Hattulan suunnilta, jonne muutimme reilu vuosi sitten. Olemme viihtyneet omassa kodissamme maalla joen tuntumassa todella hyvin. Alempana kuva mummonmökistämme ❤

Pihapiiristämme löytyy viime kesänä leikkimökistä tuunattu kanila, jossa nuorisomme Peeka, Fawi ja Fleur asustelevat. Kanilaan on asennettu sähköt, joten siellä on koirankopin lämmitin pitämässä lämmön plussalla läpi talven sekä tilat kuivana. Tämän kesän aikana olisi tarkoitus tehdä ympärille tilava ja iso ulkotarha. Nyt kanit ulkoilevat vain valvotusti kompostikehikko viritelmässä joka kiertää kanilan etuosan ympäri. 



















































































Vanhuksemme Piitus ja Irmeli asustelevat saunarakennuksemme lämmitetyssä saunatuvassa. 



















































Meille on tullut viime kesänä vahvistusta matelijalaumaamme; leobardigekko Kersti, parta-agama Pöysi sekä jo tuttu Anselmi majailee meillä tietysti viellä. Kaikki asustelevat takka/työhuoneen terratornissa. 





Elämme eläinlaumamme kanssa oikein mukavaa elämää pienessä mummonmökissämme. Remontoitavaa on paljon ja ensimmäiset vuodet meneekin varmasti suunnitellessa ja remonttikassaa säästellessä. Onneksi meillä ei ole mikään hoppu. Teemme sitä tahtia kuin hyvältä tuntuu ja jaksamista riittää. Talo on onneksi asuttavassa kunnossa. Pihapiiri on ihana ja omaa maata löytyy hieman vajaa 6 ka. 




























Vahtikoira Neera sai myös viime keväänä vahvistusta. Hankimme suloisen Thulen Minihusky narttupennun nimeltään Garma ❤ Neiti on nyt kasvanut 1-vuotiaaksi touhottajaksi ja Neeran sekä Garman kanssa ei käy arki tylsäksi, mikäli he pääsevät päättämään. 











































Mukavaa kevään jatkoa! Toivottavasti meistä kuuluu taas pian 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti