tiistai 12. joulukuuta 2017

Joulun tunnelmaa

Me kävimme katselemassa Loviisassa viime sunnuntaina joulutaloja. Jotkut ihmiset siis avasivat ovensa vierailijoille parina viikonloppuna ja päästivät kurkistamaan vanhoja jouluisia kotejaan. Tänä vuonna taloja oli kuulemma todella vähän mukana, mutta minusta siinäkin oli jo ihan tarpeeksi. Pari kodeista oli kyllä niin kauniita, että olisin voinut jäädä niihin asumaan :)


Jotkut kodit oli oikeita kuvaajien paratiiseja. Minne vain katsoi, oli kaunista koristelua ja ihania huonekaluja kaikkialla :D Ei tarvinnut miettiä, miltä kuvan taustalla mahtoi näyttää, sillä kaikkialla näytti hyvälle!
Minusta oli ihanaa miten perheeni ja tätini ottivat osaa suruuni kun Hupu kuoli. En saanut ihmetteleviä kommentteja myöskään ulkopuolisilta niinkuin Linan kohdalla että "mitäs suremista hiiren kuolemassa on" tai "kuka itkee kun joku pikku jyrsijä kuolee". Ihmisiä on niin monenlaisia, ja toisaalta on ymmärrettävää, ettei kaikki voi nähdä pikkuista hiirulaista lemmikin roolissa siinä missä kissan tai koiran. On kuitenkin todella lyhytnäköistä ja itsekeskeistä mennä arvostelemaan sitä, mikä toisesta tuntuu pahalta ja miten kukakin reagoi oman lemmikkinsä pois menoon.Nyt on enää vajaa kaksi viikkoa jouluun! :D Hihii kun odotankaan perheen yhteistä aikaa ja jouluruokaa <3 Kanit jäävät joulunviettoon Roopen luokse kun minä lähden vanhemmilleni, ja tuntuu ihan hassulta etten näe niitä jouluaattona. Pitää jättää kaikki paketit ja jouluherkut valmiiksi, jotta Roope osaa antaa kaikille oikeat. Ennen lähtöämme Tampereelta pois, pidimme pikkujoulut jolloin kanit saivat sellaiset paketit, joita en viitsinyt ottaa mukaan reissuumme.


Tänään tiistaina ulkona tupruttaa todella paljon lunta. Pitää lähteä tarpomaan lenkille koirien Napin ja Liian kanssa. Ne ovat siis Roopen vanhempien koirat joista tulen varmasti postailemaan jutun tässä joulun aikaan!


Minusta tuo takki on todella kiva. Ostin sen kirpparilta viimetalven lopussa (ja käytin viime vappuna sillä silloin satoi lunta). Se oli vielä silloin ihan sopiva, mutta nyt se oli hiukan iso koska olen näköjään pienentynyt jonkin verran kuntoilun myötä :D Ei se takki onneksi vielä rumalta näytä joten aijon käyttää sitä ahkerasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti