sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Perfektionisti komeroon

Sain vihdoin kaivettua blogiparkani pölykasan pohjalta. En lupaa tulevaisuuden kannalta mitään, sillä jos lupaan, varmasti rikon lupaukseni.
Tai no sen lupaan, että en aijo panostaa blogiini ja näihin teksteihin niin kuin olen aijemmin tehnyt (aina silloin harvoin kun olen jaksanut kirjottaa). Minun sisäinen pieni perfektionisti ei tämän takia halua tulla kertomaan blogiin meistä mitään, sillä sen ulkoasu ei ole kunnossa, kuvat hiukan vinoja tia valaistus huono, uusia kuvia ei ole otettu tai ehkä on, mutta ne eivät ole riittäviä tämän kuvausintoilijan tasoon. Nämä kaikki puheet siis pois ja kännykkäkuvat esiin jos muitakaan ei löydy! Tämä blogi jatkaa eloaan ja minä en ota mitään stressiä sen sisällöstä. Jos joku heilahtanut kännykkäkuva miellyttää omaa silmää, laitan sen tänne ja sillä sipuli :D


Kukaan teistä lukijoistani ei taida olla sellainen joka ei meitä seuraisi muuallakin sosiaalisessa mediassa, kuten instagramissa. (?) Viime postaus oli vähän ikävimmissä merkeissä, sillä tyttöset Peeka ja Windy eivät tahtoneet tulla kuntoon sterkan jälkeen. Nyt neitoset voivat kuitenkin loistavasti ja nauttivat syksyisestä ja vähälumisesta säästä :)

Tänne tosiaan satoi lumi tämän viikon torstaina, ja puput pääsivät sitä tietysti heti tutkimaan kun myrskytuuli oli rauhoittunut. Eetu ja Windy nauttivat ulkoilusta sydämmensä kyllyydestä koko sen 10min ajan mitä hangella vietimme. Piitusta ja Peekaa jännitti outo kylmyys enemmä, ja me lähdimme sisälle hyvin nopeasti tulomme jälkeen.


Meidän laumamme pienentyi perjantaina, sillä pikkuinen Lina-gerbiilini kuoli. Hupu jatkaa eloaan nyt yksin, enkä aijo hankkia pikkuiselle kaveria vaikka mieli tekisikin. Hupu on kuitenkin jo vanha, eikä välttämättä hyväksyisi uutta tyttöä ja stressaisi muutoksista. Totesin, että siinä on liian monta mutkaa ennen kuin uusi ystävä hyväksyttäisiin, etten lähde siihen. Nautin Hupun seurasta niin pitkään kuin toinen jaksaa täällä vielä touhottaa menemään ja yritän tehdä pienen elämästä aktiivista ja mukavaa :)


Nukut taikka valvot,
taivas vartioi.
Uniin joskus tulla
enkeleitä voi.

Hyvää matkaa mun toinen ihana pieni touhottaja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti