torstai 7. heinäkuuta 2016

Veuhujen viisaudet

Hei!
Tästä tuli nyt oikea yöpostaus :D Sain viimein väsäiltyä ensimmäisen osan kanien "tietosarjaa" jonka otin tämän kesän projektiksi. Tämä osa käsittelee villikanien luonnonmukaista käyttäytymistä, ja siitähän on hyvä tietää yhtä jos toista kun lemmikkikaneja omistaa ;)

Ärsyttävästi videon ääni hieman reistailee, enkä saanut sitä millään konstilla ojennukseen. Aina siis kun uusi puheenvuoro alkaa, niin se on ikäänkuin häivytetty alusta. Tätä ongelmaa ei ollut ennen kuin lisäsin musiikin :/ Toivon että jotkut kohdat on kieltämättä hyvin hiljaisia, mutta kysykää ihmeessä jos ette saa selvää puheesta! :) Voihan siihen jälkeenpäin lisästä vaikka tekstit.Piituksen kuulumisia sen verran, että tosiaan jouduttiin hakea eläinlääkäristä antibioottikuuri ja lisää kipulääkettä haavatulehdukseen. Piitus siis repi ja nypläsi haavojaan su-ma välisenä yönä ja aamulla sitä hoitaessa haavassa ja lattialla oli kuivunutta verta. Kirmasin eläinlääkäriin näyttämään haavasta ottamaani kuvaa, ja sielä he pelkäsivät että haava on tulehtunut tai tulee tulehtumaan kun se on auki. Lääkettä annetaan nyt siis aamulla, päivällä ja vielä illalla, ja lisäksi haavat puhdistetaan aamuin illoin desifiointiaineella. Nyt haavat näyttävät jo paremmilta ja ovat ihan kuivat. Tikit on pysyneet hienosti paikoillaan, ja toivotaan että haavakin unohtuu!

Virikkeitä olenkin Pöötylälle ostanut, jospa ne veisivät kiinnostuksen haavasta muualle! :D


Windyn uusi prinsessakuppi <3
Siinä läjä uutukaisista leluista ja kiposta joita shoppailin eilen :) Eetu ja Windy saivat uuden ison koirille suunnatun keraamisen juomakupin. Niillä on tällähetkellä ollut kaksi pikkukippoa, mutta kesäaikaan jano tuntuu olevan kova ja kipot ovat aina kotiin tullessa miltein tyhjät.

Piituksen lempparituliainen on kissanminttua ja kulkusen sisältävä pieni oksapallo. Siitä on enään vain muisto ja nämä kuvat jäljellä :DD Se maksoi Mustissa ja Mirrissä vain 4.90€ ja paketissa tuli niitä kaksi!

Tähän loppuun vielä pari iloista loikkakuvaa piristämään päivää, tai yötä (millon tätä ikinä nyt luetkaan) :D


Lystikästä loppuviikkoa kaikille! Toivottavasti videosta oli hyötyä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti