torstai 21. heinäkuuta 2016

Pari sanaa, sata kuvaa

1. Kesäisiä kirmailuja. 
Windy ja Eetu pääsi kirmailemaan ulkohäkkeihin viikon ajaksi, Piituksen parannellessa itseään leikkaushaavoista. Windy höpö osaa ottaa kaiken ilon irti ja kirmailla sydämmensä kyllyydstä :D  Ihana iloinen päivänsäde!

"Kuka komistus tuolla on?"

2. Eetun vointi.
Ihanaa huomata kuinka villi pikku Windy saa Eetun riemastumaan hepulijuoksuun ja iloloikka ryöppyyn. Eetu on piristynyt huimasti viime talvesta ja ajasta joilloin joutui elämään yksin. Se on kani joka todellakin tarvitsee lajikumppanin pysyäkseen virkeänä ja reippaana :) Uskotteko, Eetu täyttää syyskuussa jo kahdeksan vuotta!! :D <3

Pusi pus <3


3. Piituksen päivät.
Piitus on toipunut loistavasti leikkauksesta ja sen jälkeisestä tulehduksesta. Herra ei harmillisesti ole osoittanut minkäänlaista merkkiä rauhoittumisesta :D Toivon todellakin että hormonitasot ja halut laskevat pian, sillä onhan se nyt aika rasittava.

Kesäkanin fiilistelyjä ;)

4. Niilon söpöilyt.
Nipaa on tullut nähtyä tässä lähiaikoina ihanan paljon! Agilityssäkin on tullut käytyä kivan paljon ja enemmänkin pitäisi, että saisin kaikki korvaustunnit käytettyä pois.5. Kanin suu makiaksi!
Kaseherkkuja tulee annettua monta kertaa viikossa kaneille. Ne saavat siis kivasti mansikoita, kirsikkaa, herneenpalkoja ja kuivatut Freddyn banaanipalat ovat maistuneet kanituksille enemmän kuin hyvin.

Olen tehnyt kaneille itse nyt hetken aikaa iltapuurot. Ne on maistuneet todella hyvin ja ovat kivan terveellisiä! :)
 
Kaninruokaa tuli ostettua iso 15 kilon säkillinen ja sitä olikin kiva raahata keskustan läpi pyörällä :D


6. Herkkuja omaan massuun ;)
Käytiin Roopen kanssa maistelemassa Home Sushi -ravintolassa ja täytyy sanoa että oli todella hyvää! Namskis!!Tällaista tänään :) 
Heipsun keipsun!2 kommenttia: