tiistai 21. kesäkuuta 2016

Pupujen "häkki"

Heippavaan!

Tässä tekstissä ei nyt tule mitään uutta tietoa heille jotka jaksavat meitä ahkerasti IG:ssä ja Tubessa seurailla. Ajattelin kuitenkin tännekkin hieman pulista näitä juttuja :D Elikkäs, hetki sitten laitoin IG:seen tekstin jossa kyselin teiltä erilaisia ehdotuksia tulevaan "tieto-sarjaan" jonka toteutan kesän aikana. Tämä saraja tulee pitämään sisällään erilaisia tietoiskuja kaneista, niiden hoidosta sekä niiden ympäristöön liittyvistä asioista. Olen suunnitellut tätä projektia ihan innoissani jo parin päivän ajan ja uskon että siitä tulee oikein kiva sarja josta toivottavasti kaikki seuraajani hyötyvät. Sainkin todella hyviä ideoita IG:ssä seuraajiltani, ja nyt minulla alkaa olla sarja kasassa. Kiitos kaikille teille jotka annoitte hyviä ideoita! <3Saatte toki vieläkin ehdotella minulle ideoitanne, jos haluatte jonkun tietyn jutun josta sarjassa voitaisiin kertoa :) Otan mielelläni kommentteja vastaan.

Kaninkuvatuksille kuuluu ihan hyvää. Piitukselle sain viimein varattua leikkausajan ensiviikolle. Sen myötä tämä mahdoton vesisota ja senjokailtainen hätyyttely saadaan toivottavasti loppumaan. Olne siis suihkepullolla sitä suihkutellut kun se tulee kaiken aikaa jalkaan kiinni.Toivottavasti siitä ei ole tullut mitään vakinaista käytöstä, vaan että nuo huonot tavat unohtuvat leikkauksen myötä.

Tein viimeviikolla häkkien esittelyvideon jossa esittelin viimein Eetun ja Windyn uuden huoneen :) Se video on saanut jo hurjasti katsojia! Laitan sen myös tähän alle jotta te lukijat jotka sitä ette ole vielä nähneet, voitte sen katsoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti