perjantai 11. maaliskuuta 2016

Pojat on poikii... Apua kaivataan!

Ja voi kiesus sanon minä! Noihin kahteen pojan koltiaiseen menee nyt todellakin hermot, niillä kun hormoonit hyrrää ja kevättä on rinnassa niin että oksat pois.
Piitus on kaiken aikaa jalassa kiinni ja yrittämässä jotain miehisiä puuhia, ja joo siis mun jalassa :S On mukavaa kun kävelee illalla tyytyväisenä jääkaapille hakemaan jotain haukattavaa, ja yhtäkkiä Piitus hyökkää sohvan alta, tarttuu hampaillaan pohkeesta ja kietasee pikku tassunsa jalan ympärille kynsineen kaikkineen, ja alkaa tyytyväisesti puksutella :D Kuulostaa hassulta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Onko kenelläkään muulla tällaista ongelmaa poika pupujen kanssa? Onko toivoa odotella tämän loppumista?
Mun kanit ei oo ikinä ennen reagoinut kevääseen näin voimakkaasti. Ja kyse ei voi myöskään olla Windyn tulosta, sillä tämä alkoi jo viikkoa tai kahta ennen kuin Windy haettiin tänne. Eikä noin pienestä vauvasta lähde vielä mitään "tyttötuoksuja" joista Piitus olisi seonnut.


Eetu on taas mennyt juurikin Windyn takia ihan sekaisin :D Ne eivät saa olla vielä yhteisessä häkissä, vaan olen jakanut Eetun ison häkin/aitauksen puoliksi. Ne näkevät toisensa kuitenkin verkon läpi kaiken aikaa. Jaloittelu tapahtuu kuitenkin aina yhtäaikaa sillä se näyttää olevan mieluista molemmille. Windy on saanut Eetun virtaa taas todella paljon! Ne kirmaavat pitkin poikin eteistä ja makkaria, eikä Eetu enään ujostele lattian paljaita ja matottomia kohtia :) Eetu on vain aina ollut ihan toivoton puksuttelija leikkauksesta huolimatta, ja se piirre siinä kanissa on saanut minut aina kihisemään kiukusta. Hormoonit siis jyllää ja se on kokoajan Windyn päällä, kun Windy vähänkin pysähtyy ja rauhottuu pikku spurteiltaan. Juoksutteluhetket pitää siis aina suorittaa valvotusti ettei Eetu käy liian innokkaaksi, ja että Windy saa rauhoittua välillä ilman että joku herra keikkuu selässä.
Windy on vielä niin vauva ettei Eetun touhuista mitään tajua, eikä osaa tietenkään pitää yhtään puoliaan. Se vain nauttii toisen kanin läheisyydestä ja kirmailee leikkisästi Eetun ympärillä sen yrittäessä ottaa tätä kiinni :D Kaksikkoa on kyllä hauskaa seurailla, varsinkin kun Windy on ihan villinä ja singahtelee niin ettei Eetun katse pysy edes perässä. Se jää vain hölmönä tuijottamaan kohtaa missä Windy vielä sekunti sitten oli :DD

Istutettiin Piituksen kanssa pääsiäiseksi vähän ruohoja :) Herra auttoi hienosti tonkimalla mullat ja siemenet kupista ;D Sitten kun ruohot on kasvaneet pitkiksi, annan ne pupuille makupaloiksi.
Piituksen kohdalla olen yrittänyt kehitellä virikkeitä sen kirmaillessa, niinkuin herkuilla täytettyä pahvitöttöröä, piilotettuja porkkanan paloja ym. Mikään vain ei tunnu tepsivän. Tuon ruohoistutus hetken se oli kuitenkin yllättävän nätisti ja nuuskutteli innoissaan multaa :D Muuten se on niin halujensa vanki tällä hetkellä, ettei mikään muu kuin mun jalat sitä kiinnosta :S Suihkepullo on ollut kovassa käytössä, mutta sekin alkaa menettää tehoansa liiallisen käytön vuoksi. Mulla alkaa kohta konstit loppumaan ja ärsyttää kun pitää olla "karkumatkalla" sohvalla tai tuolilla jalat kippurassa, aina kun se kirmailee vapaan.
Ei huvittaisi vielä leikkauttaa sitä, kun pelkään ettei se enään innostu esteistä, mutta ei tätäkään kyllä montaa kuukautta jaksa.

Jos jollain on hyviä konsteja ja niksejä, otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan!!
4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut aina poikapupujen kanssa joka kevät tuo sama :D Mulla ei ainakaan mitkään keinot ole auttaneet, kun vain odotella, että hormoonit tasaantuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa kuulla! :D On siis toivoa että tämä "tauti" menee ohi kevään edetessä :)

   Poista
 2. Voi Piitus riiviö :D Mä uskon että ne siitä rauhoittuu :) Onko se yleistä että leikkauksen jälkeen hiipuu hyppyinto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vissiin tosi kanikohtasta että miten käy. Mutta kyllä mä oon nyt miettinyt suuresti leikkautusta. Toi ukkeli on niin halujensa vanki että koko muu persoona jää ihan taka-alalle, eikä sillä oo ees niin suurta ruokahalua enään. Juoksee vaan mun perässä kaiken aikaa vaikka porkkanaa ois tarjolla :( Olis se kuitenkin parempi että se on oma itsensä, vaikka hyppyinto sitten hiipuisikin :))

   Poista