tiistai 10. lokakuuta 2023

Loppukesän kohellukset

 Aloitetaan tämä blogi ihastelemalla koirista räpsittyjä syksyisiä kuvia 😍 Niin söpöset tyttöni 💕



Meidän loppukesä ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Hyviä asioita oli että me uitiin ja nautittiin elokuussa mun toisesta lomaviikosta täysin siemauksin koirien kanssa. Roope oli aloittanut jo työnsä siinä vaiheessa, mutta lämpimät kelit helli meitä muita. 






Kesäloman alussa kävin moikkaamassa lapsuudenystävää ja tämän ihanaa issikkaa Mellaa. Ystäväni päästi minut kokeilemaan ensimmäistä kertaa ajamista, ja voi miten se olikin hauskaa! 




Minä löysin kesälomani aikana lähitalliltamme aivan ihanan hoitohevosen Onnin 💖 Onni on lämminveri ruuna, saanut ravurikoulutuksen nuorena ja omaa hyvin pompottavan ja pitkäaskelisen ravin. Tunnen selässä itseni usein ihan perunasäkiksi 😂 





Onnin kanssa kesäpäivät sujuivat mitä jouhevimmin ja oli ihana herätä aikaisin tallille ratsastamaan. Kolmannella lomaviikollani kuitenkin sattui tapaturma ja tipuin Onnin selästä sänkipellolla mennessämme kun eteen pomppasi jänis ja Onni loikkasi yllättäen sivuun. Oikeaan nilkkaani tuli avoluksaatio, eli koko nilkan nivelkapseli tuli luita myöten ulos haavasta 😖 Onneksi Roope sattui olemaan mukanani ja oli paikalla soittamassa ambulanssin ja viemässä Onnin turvallisesti talliin. Jalka leikattiin, laitettiin ensin ulkoiseen tukeen (häkkyrään) ja nyt se on ollut kipsihoidossa. Toipuminen on yhä kesken, jalka ajoittain hyvin turvoksissa ja kipeä. 








Kipsejä on ollut jos jonkinmoista tässä toipumisen aikana 🙈 Nyt saan onneksi olla ajoittain jo ilman! 

Sairaalassa meni muutama tovi kovissa särkylääkkeissä ja leikkauksesta sekä tämän jälkeen tulehduksesta toipuessa. Hiljaa hyvä tulee, eiköhän tästä vielä toimiva jalka saada ja minä pääsen tulevaisuudessa takaisin satulaan! 😊 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti