tiistai 10. tammikuuta 2017

Vauhdikas viikonloppu

Tähän alkuun ennen kisaviikonlopun kuulumisia haluaisin kysyä, että tiedättekö te ihanat lukijani hyviä gerbiili.blogeja? Olen selaillut netti eessun taassun eikä yhtään kivaa ole tullut vastaan... En tiedä onko tällä hetkellä aktiivisia gerbu-bloggaajia, sillä omaan silmaan ei ole osunut :( Vinkatkaa kommenteihin osotteita jos joku vain sattuu tietämään jotain kivaa luettavaa pikku vekkuleihin liittyen!


Lauantai 
Kisapäivä alkoi todella lumisin tunnelmin, sillä aamulla oli ihan kamala lumipyry. Lähdimme siitä huolimatta tyttöjen kanssa sutimaan kohti Palojokea ja vuoden ensimmäisiä kisoja. Moottoritiell ihmiset ajoivat todella hitaasti huonon näkyvyyden vuoksi ja matka kesti muutenkin paljon kauemmin kuin mitä olisi pitänyt. Olimme tästä huolimatta ensimmäisten joukossa perillä kisapaikalla, sillä melkein kaikki tulivat myöhässä :D
Päivä alkoi helpolla mutkalla jonka Windy meni 4/2 tuloksin hienoilla hypyillä :) Seuraavaksi oli vuorossa kv suora ja se mentiin Windyn kanssa neljällä virheellä. En enään muista ensimmäisen kierroksen virhemäärää :D Peekan kanssa oltiin vain helpossa suorassa joka oli päivän päätteeksi. Ensimmäisne kierroksen tyttö taisi mennä kolmella virheellä, ja toinen mentiin vain yhdellä virheellä saaden ensimmäisen klassauksensa! Hihii!


Söpöset sisarukset <3

"Saisinko tulla syliisi? Se näyttää mukavalta paikalta"

"Tästähän näkee hienosti suoraan hyppyareenalle. Kelpaa!"
Peekan hyppiminen on tässä vielä hiukan räpiköintiä ja näkee, että tyttöä selvästi jännittää. Mutta jännittämisestä huolimatta tyttö keskittyi hyppäämiseen hienosti, ja uskon että tytön stressinhallinta on paranemaan päin!


Sunnuntai
Keli oli ajamisen kannalta paljon parempi kuin lauantai ja niin aamumme käynnistyi kun noukimme Minean ja puput auton kyytiin vähän matkan päästä täältä meiltä. Olimme perillä hyvään aikaan ja saimme ilmoitettua Minean puput vielä jälki-ilmon kautta näyttelyihin.Näyttelyissä pupuistani oli Piitus ja Peeka. Piitus veti näyttelyt tyynen rauhallisesti mussuttaen ison läjän tuomarin tarjoamia genesis-pellettäjä ja oli varmaan oikein mielissään herkkuhetkestä. Poju sai pisteiksi hienot 95 ja tuli kaikista kaneista viidenneksi ja voitti oman luokkansa! Jännitin todella paljon Peekan hepuli-rimpuilu-kohtauksia, sillä tämä oli sen ensimmäinen kosketus näyttelyihin ja olin ihan varma että saisin ostaa tuomarille sideharsopaketin päivän päätteeksi ;D Mutta tämä tyttö yllätti käytöksellään, sillä se kalasti huikeat 98,5 pistettä, voittaen kaikki kanit ja nuoret naaraat! Huh! Olen vieläkin ihan ihmeissäni että tyttö osasi käyttäytyä mallikkaasti ja sai käytöksestään täydet 20! :0  


Estepuolella Piitus ei oikein tahtonut hypätä, ja päätinkin että nämä olivat herran viimeiset sisäkisat tältäerää. Toisella kierroksella poju kyllä hiukan innostui ja teki pari oikein mallikasta hyppyä ja ajattelin jo että jes selvitään maaliin vain parilla virheellä. Radalla kävi kuitenkin pieni ylläripylläri keskeyttämässä meidän suoritusta, eikä hyppiminen sitten enään innostanut Piitusta tämän jutun jälkeen :D  Hupaisa pikku karkuri!Windy hyppäsi molemma, aloittelija- ja helpon suoran puhtaasti tullen 3. ja 4. näissä! :) Neidin hyppytyyli on kyllä todella kivaa katseltavaa, sillä tyttö panostaa ponnistamiseen hienosti! Uskon että nopeampaa etenemistä esteiden välillä tulee ajan kanssa lisää :)


Peekan osalta estekisat menivät todella kivasti. Tyttö meni aloittelijasuoran puhtaasti voittaen hienosti luokkansa! Helppo suora mentiin vain kahdella virheellä :) Tässä meno oli jo paljon keskittyneempää ja rennompaa, jos vertaatte lauantain kisoihin! Hyvä Peksu!
Meillä oli oikein onnistunut ja touhukas kisaviikonloppu :) Odotan innolla seuraavia!

Se tunne kun et enään vaan jaksa ;D
Pääsin kokeilemaan kisoissa myös tuomarointia! Se oli ihan hauskaa, mutta mielummin olen radalla itse kuin ottamassa aikaa muiden suorituksista :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti