maanantai 9. tammikuuta 2017

Uusia viipottajia!

Meillä on kanien kanssa oikein onnistunut kisaviikonloppu takana, mutta siitä kerron lisää seuraavassa postauksessa, jonka yritn julkaista tämän viikon aikana :)
Nyt tuoreempiin uutisiin... Meille nimittäin tuli jyrsijöitä!Lina
Hupu


Kaksi suloista pikku viipottajaa tuli lisäämään tyttövoimaa tähän meidän laumaamme. Tytöt saapuivat meille Juulian (Elämäntapana Eläimet) ja parin muun ihmisen välityksellä. Tytöt nimittäin löydettiin eräästä asunnosta johon uusi vuokralainen oli muuttamassa. Asunnossa oli muutaman hylätyn tavaran ja huonekalun lisäksi kaksi gerbiiliä. Ne olivat olleet sielä omin päin n. 2kk pelkällä heinällä ja vedellä. Terraario oli kuulemma ollut ihan mitättömän pieni ja kanneton, jonka vuoksi kaksikko oli päässyt asuntoo vapaaksi juoksentelemaan. Eipä ole ollut kavereilla tilanpuutetta, mutta huonot oltavat todellakin.

Viime viikon perjantaina sain siis viestiä Juulialta että olisiko innostusta pelastaa itselle kaksi suloista gerbiilityttöä ja olihan mulla :) Sydän heltyy aina kun kuulen tarinoita kaltoinkohdelluista eläimistä, eikä tämäkään tapaus ollut poikkeus. Parin päivän aikana sain haalittua kaikki ensisijaisesti tärkeät tavarat (terran, koppeja, kippoja, purut, ruokaa...) Loppuja tavaroita ostelen nyt sitten pikkuhiljaa lisää. Seuraava hankinta on kyllä tyttösten hiekkakylpyastia, joita ihan hyvään hintaan myydään ainakin Faunattaressa. Tarkoituksena on myös hankkia uusi terraario, sillä tuo nykyinen on mielestäni kahdelle touhottajalle aivan liian pieni. Se kuitenkin kelpaa nyt ensihätään oikein hyvin. Sitten kun saadaan iso terraario, saa sinne laitettua pysyvästi hiekkakylpyastian tarjolle! :)
Tyttöjen nykyinen terra on vaan n. 80x40x40. Tuo kuva on myös nappastu saatuani ensimmäiset tavarat paikoilleen. Häkki ei jäänyt ihan noin aneemisen näköiseksi, onneksi :D 

Minä tosiaan toivon että pikkuiset sopeutuvat meille hyvin ja oppivat käsittelyyn ja talon ääniin. Nyt neitoset vaikuttavat kyllä erittäin reippailta, mutta säikähtävät helposti erilaisia, hieman kovempia ääniä. Kerkesivät selvästikkin liiaksi tottumaan vain omiin ääniinsä sen kahden kuukauden aikana mitä keskenään joutuivat viettämään.

Tähän loppuun vielä suloistakin suloisempi videokooste karvakorvista :)2 kommenttia:

  1. Varmasti ne teillä tulee viihtymään! Onpa hyvä, että löysivät nopeasti hyvän kodin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon myös! On kiva että nämä päätyivät tänne :)

      Poista