keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Kanit reissunpäällä


Viimein sain tehtyä tuon IG:ssä lupailemani videon kanien reissutiloista! Siitä tuli aika lyhyt ja ytimekäs, mutta kaikki saavat ainakin käsityksen minkälaisissa asumuksissa kanit ovat nyt vajaat kaksi viikkoa viettäneet. Eetun ja Windyn häkin videopätkät on kuvannut siskoni. Ne on kuvattu iphonella pimeässä tilassa, kun taas Peekan ja Piituksen tilat on kuvattu järkkärilläni paremmassa valossa. Joten laatueron tulette niiden välillä huomaamaan (vaikka oli täällä Roopenkin luona surkea valo ja sen takia laatukin huono).


Olen ollut kyllä niin iloinen että me saatiin kaneille näin upeat tilat kumpaankin paikkaan. Voin olla huoletta reissussa kun ei tarvitse mietti että miten Eetu ja Windy pärjäävättä kotikulmilla, ja kuinka me täällä Piituksen ja Peekan kanssa kotiudutaan :DOlisi kiva ottaa Eetu ja Windyin mukaan tänne roopelle joku kerta, mutta Eetu-papalle tuo matka saattaa olla liian stressaava ja rankka. Vaikka kaikki pupuni ovat tottuneet reissailuun paremmin kuin hyvin, on tuollainen pitkä matka uuvuttavaa nuoremmallekkin kanille. Me reissasimme Hyvinkäältä tänne Savonlinnaan pupujen kanssa yli seitsemän tuntia, sillä bussien kanssa tuli pari ongelmaa. En siis luultavasti voi ottaa E&W -tiimiä mukaan ellen tule joskus autolla huristellen :) Silloin matka menee huomattavasti nopsempaan!


Olen innostunut piirrustelemaan mustalle paperille valkoisella lyijykynällä. Tuo hamsteri on Elämäntapana Eläimet -youtubekanavalta tuttu Martti :)
Alempi kuva esittää Nita nimistä kanityttöä, jonka löydätte IG:stä käyttäjältä @iinao12


Minulla on tällä hetkellä käynnissä jouluaiheinen piirrustus/askartelu -kilpailu IG:n puolella. Se osui hienosti samaan aikaan juuri tuo Rabbits-Smilesin kisan kanssa, mutta ei voi mitään. Voi olla ettei osallistujia tule siis montaa (ainakaan näillä näkymin), mutta ainakin oma tuöni helpottuu voittajan valinnassa :D

Aikaa on siis lähettää kuvat töistä Joulukuun loppuun mennessä, ja tammikuussa sitten julkaisen voittajan :)

Hauskoja askarteluhetkiä teille!


2 kommenttia: