keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Toimeen tullaan edelleen

Tällä kertaa puhutaan TAAS pupuista. En nyt näköjään saa kirjoitettua niitä uusia ei kani -aiheita, vaikka niin oli/on tarkoitus. Kanimaiset ajatukset vain leijailevat mielessä, mutta minkäs sille voi kun neljä veuhukorvaa pyörii jaloissa päivät pikät.


Sain eilen yöllä (n.klo 23) viimeinkin editoitua tuon Peekan ja Piituksen toisiinsa totuttamis -videon. Sen nimeksi tuli "Kaneista kaverit" ja se siis kertoo aika yksityiskohtaisesti meidän projektistamme. Yhteensä tämä projekti kesti miltein viikon, ja videomateriaalia oli keertynyt siltä ajalta ihan hirmuisen paljon! Olen siis aika ylpeä siitä, että sain videon ängettyä 15 minuuttiin, vaikka se tuntuu vieläkin hirmu pitkältä ajalta ;D Joitain videoita olisi voinut karsia vieläkin enemmän ja toisia ehkä ottaa jopa pois, mutta tuntui etten osaa enään päättää mikä jää ja mikä lähtee, joten se siis sai jäädä tuollaiseksi hirviöpituiseksi. Uskon että kiinnostuneet ihmiset kyllä löytävät ajan jolloin tuon kerkiää katsomaan. Toivottavasti he jotka yrittävät totutella kanejaan toisiinsa, saavat tästä videosta vinkkejä ja apua.


Tosiaan eilen illalla/yöllä minun piti lukea tulevaan kirurgian tenttiin, mutta kas kummaa kun löysin parempaa tekemistä ;D Tänään olin sitten aamulla kokeessa, ja ihme kyllä osasinkin jotain! Myöhemmin sitten selviää kuinka hassusti siinä oikeasti kävi ja päädynkö uusintatenttiin. Lääkelaskut menivät onneksi kuitenkin oikein, sen verran opettaja sitä kommentoi palautuksen yhteydessä! :D

Kanitkin olivat jo ihan poikki kun viimein sain videon valmiiksi.
Meillä viisikolla on alkanut arki rullaamaan täällä omassa kodissa hienosti. Pari viimeistä videon pätkää onkin kuvattu täällä omassa kodissa, ja siitä tuleekin asia hienosti selville. Peeka on kotiutunut loistavasti ja alkaa pikku hiljaa hahmottaa meidän lauman vuorokausirytmiä. Tulimme sunnuntaina Peekan ja Piituksen kassa tänne ja kanit asettuivat todella hyvin uuteen häkkiinsä. Seurailin tietysti niiden viipotusta silmä kovana, sillä pelkona oli se että Piitus reagoisi Peekaan eri tavalla, sillä onhan tämä Piituksen koti ja reviiriä. Ongelmia ei kuitenkaan syntynyt, vaan kaksikko tutkiskeli uutta häkkiään innoissaan. Ensimmäinen yökin sujui hienosti ja puput nukkuivat rauhassa, eikä kukaan muu pitänyt meteliä kun Eetu-pappa :D Eetu ja Windy olivat illalla tietysti oikein iloisia ja onnellisia kun viimein saavuin kotiin. Ylivilkkautta ja mielen osoittamista tuntuu olevan molemmilla, ja eikä ihme sillä olinhan pitkän tovin poissa. Nämä kaksi ovat kuulostelleet ihmeissään uusia ääniä ja hajuja jotka kantautuvat olkkarista eteiseen.3 kommenttia:

 1. Tee video missä kerrot :mitä tarvitset/kannattaa huomioida kun kani tulee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa riittääkö innostusta siihen :) Niitä videoita, ja vielä hyviä sellaisia on kuitenkin jo aika monta tubessa!

   Poista
 2. Tee video missä kerrot :mitä tarvitset/kannattaa huomioida kun kani tulee

  VastaaPoista