torstai 15. syyskuuta 2016

Muutosten tuulet!

Heippa vaan!

Voin myöntää että olen ollut kaikkea muuta kuin aktiivinen tämän blogini suhteen. Tämä ei nyt vain ole tuntunut enään yhtä kivalta ja mieluisalta kuin ennen. Syynä tähän passiivisuuteen on Instagram. Minusta sinne postailu on paljon kivempaa ja nopeampaa. Voin vaikka tylsällä oppitunnilla puhelinta räpläillessä lisäillä kisakuvia tai muita hauskoja kuulumisia kaniharrastajien näkyville. Käytän tätä sovellusta päivittäin ja kuulumisemme tulevat sitä kautta todella kivasti kaikkien kiinnostuneiden kuulolle. Eli kun sitä kautta saan jo kaikki uusimmat ja kiinnostavimmat uutiset julki, on ehkä hieman tyhmää lähteä täällä niitä enään toistamiseen kirjoittamaan. Tottakai täällä asioihin voi panostaa enemmän sillä tekstiä saa kirjoitettua hyvin laajasti, mutta silti tämä minun tapani on nyt ollut hieman tylsä, enkä yhtään ihmettele jos osa lukijoista on karsiutunut pois. En minäkään jaksaisi lukea kenenkään juttuja jotka olen jo toisaalla nähnyt :D


Päätin siis, että tämä blogi muuttaa juttujansa siltä kantilta, että kanijutut jäävät nyt enemmänkin sinne IG:n ja youtuben puolelle. Täällä blogissa keskityn nyt tästälähtien minua itseäni kiinnostaviin asioihin kuten: ruuanlaittoon, meikkeihin ja muihin kosmetiikkaan, sisustamiseen ja valokuvaukseen. Kaikkiin näihin asioihin katsahdan kuitenkin kanit huomioiden, joten kaniton blogi tästä ei missään nimessä ole tulossa! Oma henkilökohtainen IG:ni on jäänyt toissijalle ja jotenkin haluaisin saada mielipiteeni ja näkemykseni kuitenkin esille. Joten miksipä en sitten käyttäisi tätä siihen hommaan! Täältä eivät siis kanikuulumiset kuitenkaan lopu, ehei! Kanit ovat hyvin SUURI osa jokapäiväistä arkeani, joten tärkeimmät tapahtumat (kuten vaikka sairastumiset ja muut paljon tekstiä vaativat jutut) tulevat jatkossakin löytymään täältä, mutta nyt pääsette kurkistamaan elämääni kaiken tämän kanitouhun rinnalla :)

On hyvä että silloin kun blogin tein, laitoin nimeksi "Minä ja Veuhukorvat", sillä se tarkoittaa kätevästi koko meidän poppoota ;D 


Tässä teille linkit vielä Veuhujen:

Youtubeen  ja Intagramiin

Tässä on pientä mullistusta tapahtunut myöskin olohuoneessa. Tosiaan eilen aloitin Piituksen häkinlaajentamisen sillä tavoin, että hävitin ruokapöydän ;D Tosiaan en sitä ole nyt hetkeen tarvinnut, ja ajattein että en nyt sitten jatkossakaan tarvitse. Piitus saa nyt vähän lisää kirmailutilaa yöaikaan ja silloin kun en ole kotosalla, ja syyn siihen saatte tietää piakkoin!
2 kommenttia:

 1. Itsellä vähän sama juttu: instagram on niin paljon helpompi, kätevämpi ja nopeampi, kun taas bloggaus vaatii niin paljon enemmän vaivaa ja aikaa. Siksi itsekin laajensin blogia lifestyle-tyylisemmäksi, sillä tällöin on kuitenkin helpompi keksiä jotain sellaistakin postattavaa, mitä ei ole jo näkynyt instagramin puolella :)
  Kiva, että täältä pääsee lukemaan jatkossa muitakin kuin kanijuttuja (ei sillä, etteivätkö kanijutut olisi kivoja!), jään innolla odottelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että on joku muukin hengenheimolainen! ;D Kyllä se IG vaan vie mukanaan. Saa niin kätevästi sinne kirjotettua päivittäiset kuulumiset. Mun pitää tulla kurkkimaan sun uudistunutta blogia! :)

   Poista