maanantai 2. marraskuuta 2015

Voi Hyvin!

Meillä oli viime viikon torstaina koulussa international week ja koulussamme esiteltiin erilaisia kulttuureja ja maiden tapoja. Torsataina vietettiin myös Voi Hyvin -päivää ja meidän kurssimme oli sitä mukana järjestämässä. Olen jo aikaisemmissa postauksissa puhunut tästä päivästä ja julkaisin tubessa videonkin joka pyöri pisteellämme koko päivän taustalla. Ei sitä hirmuisen moni kerennyt katsoa loppuun, mutta ne jotka sitä katselivat naureskelivat sille ja hassuille ilmeilleni :D Me ryhmäni kanssa valmistelimme suunhoitopisteemme keskiviikkona erääseen luokkatilaan jossa oli myös ravitsemus ja painonhallinta ryhmät.

Päivä oli todella hauska vaikka se jännittikin hirmuisesti :D


Me saimme eräältä hammaslääkäriasemalta lainaksi hammasmallin. Sillä me näytimme "asiakkaillemme" oikean harjautekniikan ja hammaslangan käyttöä.







Esillä oli myö erilaisia kuvia hammasharjoista ja päivittäisiä suunhoidon välineitä. Vierailijat saivat matkamuistoksi myös ksylitolpastilleja sekä purkkaa :)



Olimme viikonloppuna Halloween kisoissa Humppilassa. Siellä ei sujunut ihan nappii, mutta kerron siitä sitten enemmän samaan aikaan kun tulevista lemmikki-messuista :)  Toivottavasti karvanlähtö loppuisi nyt kokonaan ennen sitä!


Tähän loppuun vielä kuva Piituksen kamalasta karvanlähdöstä. Meillä ei ole aikaisemmin yksikään kani vaihtanut väriään näin paljoa! :O Piitus muuttui rusehtavan beessistä aivan harmaaksi ja sen naama on nyt melkein musta. Mietin jo ennen näyttelyitä että onko sen väri enään ruskeasiamsoopeli, mutta siellä ei ainakaan sanottu mitään että väri olisi merkattu vääräksi :D 

En tosin tiedä että kuinka hyvin urosten tuomari keskittyi kaneihin, sillä pariin kertaan hän puhui koirista kovaan ääneen kun olin siinä lähettyvillä, eikä keskittynyt arvosteluun niinkuin olisi mielestäni pitänyt. Hän myös melkein pudotti Piituksen, ja niin ystäväni kani Vincent päätyikin lattialle tuomarin ollessa muissa maailmoissa ja huolimaton! Moni muukin kani sai vaellella pyöydän reunoilla vapaasti tuomarin miettiessä omiaan. Lisäksi monien urosten arvosteluihin oli kirjoitettu "silmissä rähmää" ja vähennetty 0,5 pistettä. Tätä en kylläkään huomannut yhdelläkään sen arvostelun saaneella kanilla. :/ Millä lie mikroskoopilla sitten silmiä tutkaillut. Tuomari ei myöskään jäänyt palkintojen jakoon vaan lähti näyttelyistä heti saatuaan arvostelun loppuun. Jotenkin jäi kyllä ikävä olo tuosta tuomarista, vaikka onhan se inhimillistä ettei aina ole hyvä päivä. En silti osannut kuvitellakkaan että kokenut näyttelytuomari pystyisi tiputtamaan kanin vain oman huolimattomuutensa takia. :S
Toivottavasti messujen tuomarit olisivat innostuneempia harrastukseensa! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti