Tilaustöitä

Haluaisitko saada tilaustyön kanistasi, koirastasi tai jostain muusta rakkaasta lemmikistä? Tai haluaisitko antaa kenties jollekkin lahjaksi lemmikin muotokuvan? Tässä olisi nyt vähän tietoja miten saat tilattua minulta sellaisen.


Miten tilaan työn?
Ota minuun yhteyttä sähköpostini kautta: tanja-hunnakko@hotmail.fi sillä instagramissa laitetut viestit jäävät helposti huomaamatta. Viestin mukana on oltava valokuva lemmikistä joka on tarkoitus piirtää. Laitathan mukaan myös omat yhteystietosi.

Millainen kuvan pitää olla?
Toivon että lähetät minulle erilaisia kuvia eläimestä. On nimittäin vaikeaa piirtää eläintä yhden kuvan perusteella, varsinkin jos siitä ei saa selvää käsitystä vaikkapa pään muodosta, kuvioinnista, mittasuhteista ym. Jos kuitenkin haluat lähettää vain yhden kuvan, toivon että se on otettu eläimen silmien tasolta joko edestäpäin tai hieman jommalta kummalta sivulta. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin pienten eläinten kohdalla. Monet nyt saamani kuvat ovat kuvattu syoraan ylhäältäpäin, eikä lemmikin naama näy riittävästi. On myös tärkeää että valoitusta on kuvassa tarpeeksi, sillä kukaan ei voi piirtää lemmikkiä jos kuvassa näkyy vain musta karvamohkäle ja kiiltävät silmät :D

Tässä on malleja hyvistä kuvista joista nekee hyvin lemmikin piirteet ja nassun:

Paljonko tälläinen maksaa?
Olen mielestäni tällä hetkellä vielä lapsen kengissä piirustusteni suhteen, joten en voi tietenkään pyytää suuria summia töistäni. Mutta pyydän kuitenkin maksun tekemistäni töistä, sillä vieväthän ne paljon aikaa ja kuluttavat kaikkia välineitäni. Olen päättänyt että tuollaisten piirrustusten hinta olisi tällä hetkellä 15€/kpl postikuluineen.
Piirrustukseni on yleensä n. 20x20cm kokoinen. Koko kuitenkin vaihtelee piirrustuskohtaisesti.

Miksi piirrän joillekkin ilmaiseksi?
Lisään instagramiin kuvia tekemistäni töistä, joiden mallit olen valinnut seuraamistani IG tilestä. Teen tätä, koska piirtäminen on ensisijaisesti harrastus ja rakastan kokeilla uusien mallien piirtämistä. En kuitenkaan anna töitäni ilmaiseksi piirtämistäni eläimistä, vaan kyseisen eläimen omistaja voi halutessaa ostaa kuvan itselleen. Jos siis olen piirtänyt lemmikkisi ja haluaisit kuvan itsellesi, kysy vain rohkeasti!

Lucky @luckywhiteprince
Dante @pupujenmaailma

Martti @elamantapana_elaimet
Romeo ja Vincent @pomppulinnassaWanda @korvillalentoon
Kattu


2 kommenttia:

  1. Millä kynillä piirät? Voisitko tehdä jonku postauksen aiheesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä tehdä maalaus ja piirrustusaiheisen postauksen :)

      Poista